• 06-3654 5243
  • info@patriciaholtkamp.nl

WerknemersJe verliest iemand die je dierbaar is. Of je hebt een scheiding doorgemaakt. Je gezondheid laat je in de steek. Je heb een burn-out. Dit zijn verschillende omstandigheden die te maken hebben met verlies en die ervoor kunnen zorgen dat je in een moeilijke periode doormaakt. Naast de veranderingen in je privéleven is daar ook nog je werk. Ben je in staat te blijven werken onder de omstandigheden? Voel je je gesteund door collega’s en leidinggevenden? Het is niet altijd gemakkelijk te blijven werken als je in je privéleven een lastige periode doormaakt. Je concentreren op het werk kan lastig zijn als je met je hoofd en hart ergens anders bent. Toch ontlenen mensen vaak iets positiefs aan hun werk, juist in moeilijke tijden. Het biedt structuur, afleiding, aanspraak, contact met collega’s, een doel.

Een goed contact met de werkgever/leidinggevende is hierbij belangrijk. Als je geluk hebt word je goed opgevangen. Als je pech hebt kan het een hele zoektocht zijn, ook op het werk. Dus loop je ergens tegenaan op dat gebied, wees welkom met je vraag.

Als je extra ondersteuning nodig hebt in het proces, zijn werkgevers soms bereid bij te dragen aan de kosten. Overleg eens met jouw werkgever wat de mogelijkheden zijn. Je kunt de consulten wellicht per stuk indienen, of een maatwerkofferte aanvragen voor de begeleiding. In dat geval kan je werkgever contact met mij opnemen om eea af te spreken. Soms loopt de aanvraag via de arbo-arts als je daar al contact mee hebt. Zij kunnen dan overleggen met je werkgever wat de mogelijkheden voor (gedeeltelijke) vergoeding zijn.

Afspraak maken? Van harte welkom!

    Naam*


    E-mail*


    Telefoonnummer


    captcha