• 06-3654 5243
  • info@patriciaholtkamp.nl

BegeleidingDat je mijn website bezoekt kan betekenen dat je momenteel in je leven een ingrijpend verlies of een grote verandering doormaakt. Als je op zoek bent naar ondersteuning op dat gebied dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Graag loop ik een stuk met je mee in jouw proces, zodat je daarna op eigen kracht weer verder kunt.

Misschien ben je via-via bij mij terechtgekomen, of via de huisarts, praktijkondersteuner of arbo-arts. Via welke route je ook komt, je kunt je zonder verwijsbrief bij mij aanmelden. Het kan echter zijn dat je zorgverzekeraar vraag om een verwijsbrief van de huisarts, om voor evt vergoeding in aanmerking te komen.

Als je het contactformulier op de welkomspagina invult of mijn voicemail inspreekt, dan neem ik contact met je op. Meestal kun je binnen 1-2 weken terecht voor een eerste afspraak. In de submenu’s vind je meer informatie over tarieven en vergoedingen.

Veel zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten uit de aanvullende verzekering. Dat hangt af van waar je verzekerd bent en met welk pakket. Je eigen zorgverzekeraarĀ kan je vertellen of een verwijsbrief van de huisarts nodig is, om voor vergoeding in aanmerking te komen.