• 06-3654 5243
  • info@patriciaholtkamp.nl

Persoonlijke begeleidingVerlies kan diep ingrijpen in je leven. Op emotioneel gebied, maar ook op praktisch- en sociaal gebied kunnen grote veranderingen  optreden. Rouwen is niet zozeer loslaten, maar anders leren dragen. Vormgeven aan de nieuwe situatie. Leren leven met gemis, maar ook de mooie herinneringen weer kunnen voelen. Omgaan met verlies is hard werken! Het vraagt tijd en energie, inspanning en geduld. Rouwen is een intensieve ontmoeting met jezelf.

“Verlies vraagt tijd om te helen.
Samen kijken we wat nodig is en wat past bij jou.”

Dé manier om met een verlies om te gaan bestaat niet. Ieder doet dat op zijn eigen, persoonlijke manier. Wanneer je je aanmeldt voor gesprekken, bekijken we samen hoe je situatie is, waar je mogelijk vastloopt en waar je behoefte aan hebt qua steun. Erkennen, delen en vertrouwen spelen daarbij een belangrijke rol. Ruimte voor jou staat centraal in alle gesprekken. We gaan samen op weg in jouw rouwlandschap, zodat je daarna op eigen kracht weer verder kunt. Aan de slag gaan met verlies vraagt moed. Moed om te voelen wat er is. Waar word je geraakt? Durf je dat toe te laten? Kun je er woorden aan geven?

Dat doen we door in gesprek te gaan, daarbij gebruik makend van andere (creatieve) werkvormen. We geven woorden, stilte en vorm aan het verlies en het scala aan gevoelens dat dat in je wakker maakt. Een verlies in het nu raakt vaak aan eerdere verliezen, die dan weer extra voelbaar worden.

Afspraak maken? Van harte welkom!

Naam*


E-mail*


Telefoonnummer


captcha