• 06-3654 5243
  • info@patriciaholtkamp.nl

Stof tot aandenkenEen uniek aandenken van dierbare kleding!

Een blijvend en tastbaar aandenken, gemaakt van dierbare kledingstukken. Hoe fijn is dat!
Kledingstukken met mooie, persoonlijke herinneringen, verwerkt in een mooie, zachte knuffel of een kussen.
Fijn voor kinderen om hun overleden papa of mama, broertje of zusje, opa of oma, of ander dierbaar persoon toch nog dichtbij te voelen. En waarom zou hetzelfde niet gelden voor volwassenen? Herinneringen tastbaar en zichtbaar maken.
Tastbaar. Dierbaar. Troostend. Dichtbij.

Ook bijzonder om te laten maken als je kind, of jijzelf, moeilijk afscheid kan nemen van dat schattige te kleine rokje of die stoere lievelingsblouse die is versleten, de bloemetjesschort van je oma, kan dit verwerkt worden in een knuffel. Een mooie manier om dierbare herinneringen te koesteren!

Meer informatie vind je binnenkort op mijn website: www.stoftotaandenken.nl

BESTELLEN KNUFFEL OF KUSSEN (40×40 cm)
Wil je een Stof-tot-aandenken bestellen, vul dan je naam en mailadres hiernaast in, dan neem ik contact met je op om te overleggen over je wensen. (kosten voor het versturen van de materialen e/o artikelen komen daar nog bij).
Er is veel mogelijk in overleg, zodat het echt een persoonlijk aandenken wordt. Er kan in overleg een naam op geborduurd worden (afhankelijk vd stof).
Levertijd: ca 2 weken. Prijs: € 24,50.

WORKSHOP
Wil je zelf iets maken van dierbare kledingstukken? Een kussen? Een knuffel? Meld je dan aan voor de workshop Stof-tot-aandenken, 1-3 deelnemers per keer, meer mensen in overleg. Je komt met je eigen groepje, dus je maakt allemaal een herinnering aan dezelfde persoon. Data in overleg. Je neemt je dierbare kledingstukken mee. Samen maak je op deze manier gevoelens en herinneringen tastbaar en bespreekbaar. Fijn om samen te doen!
Prijs:  € in overleg afhankelijk van aantal deelnemers. incl patroon, uitleg, lekkers en limonade/thee/koffie.

CADEAUBON
Geef Stof-tot-aandenken cadeau! Vraag hiernaast de bon aan! De bon is te gebruiken voor het laten maken van een knuffel of kussen.
Prijs: € 24,50

Vragen of interesse, mail gerust!

    Naam*

    Email*

    Bericht

    captcha